KØB PLUS!

Fiasko-FCKer: Det kan ikke blive værre

Christian Grindheim havde en skidt første sæson i FC København. Nu håber han på bedre tider.

Nordmanden Christian Grindheim var sammen med resten af Superliga-truppen tilbage på træningsbanen torsdag formiddag, da FC København indledte forberedelserne frem mod den kommende sæson.

Midtbanespilleren glæder sig over at være tilbage igen, og han ser nu frem til at jagte mesterskab og Champions League-billet med FC København.

- Det er helt okay at være tilbage. Det var selvfølgelig en dårlig fornemmelse at gå på ferie med, men der er ikke så meget at gøre ved nu. Vi må bare se fremad, komme i form og forsøge at komme i Champions League ad den lange vej.

- Vi må jagte både et mesterskab og Champions League. Vi er i en udfordrer-position, og så må vi tage den derfra, siger Christian Grindheim til tipsbladet.dk.

Han ser frem mod sin anden sæson i FC København, hvor han stadig har sit store gennembrud til gode. I den forgangne sæson slog han ikke til på midtbanen, og han udtrykte også selv utilfredshed med sin egen indsats. Nu vil han vise sit værd i en ny sæson.

- Det kan vel ikke blive værre, det kan kun blive bedre, så det er positivt. Jeg må bare gøre mit bedste, og så må vi se, om det er godt nok, siger nordmanden.

Christian Grindheim mener, at FC København har truppen til at tilbagevinde det danske mesterskabstrofæ.

- Jeg er ikke helt opdateret på, om vi mister nogen eller har fået nogen ind, men hvis vi beholder den nuværende trup og måske får et par ekstra folk til, så ser det godt ud, siger Christian Grindheim.

Christian Grindheim kom til FC København sidste sommer. Han har kontrakt med klubben frem til sommeren 2014.

tipsbladet.dk

Læs også: