KØB PLUS!

Ferguson vil sælge de Gea

Rygtebørsen kører som sædvanlig når transfervinduet er åbent. Nu er Alex Ferguson angiveligt klar til at smide de Gea på porten og hente en ny målmand.

En sikker førsteplads i Premier League med syv point ned til nummer to, og en ottendedelsfinale i Champions League. Forrygende partnerskab mellem to af verdens bedste angribere i Wayne Rooney og Robin Van Persie - og alligevel er der noget galt.

For United har primært levet på deres offensive styrker i år, når modstanderne har scoret tre, har United scoret fire. Således har de røde djævle lukket 28 mål ind i de første 21 kampe - den dårligste statistik blandt de 11 bedste hold i Premier League.


Syndebukkene kan være mange, men nu har Alex Ferguson angiveligt peget den unge spanier David de Gea ud. Anders Lindegaards konkurrent har fået sine chancer, men har ikke for alvor slået til. Nu har den iltre skotte anmodet bestyrelsen om penge til at finde et solidt førstevalg til målmandsposten, skriver Daily Mirror.

Det må samtidig være noget af en streg i regningen for Anders Lindegaard, når Ferguson er så utilfreds med den målmand, som han har foretrukket fremfor danskeren i de seneste mange kampe - og alligevel ikke har villet bruge Lindegaard. Så hvis Daily Mirrors historie kan tages for gode varer, har Ferguson vejet både de Gea og Lindegaard og fundet dem for lettet til at bestride posten som United-keeper.

Ferguson har i øvrigt kaldt 22-årige Ben Amos hjem fra lejemålet i Hull, så han kan igen fungere som tredjemålmand i United, hvis både Anders Lindegaard og det kommende keeper-indkøb begge er indisponible.

Ifølge den engelske avis har United to kandidater i søgelyset. Det drejer sig om Stokes Amir Begovic og Liverpools Pepe Reina, der ikke har spillet europæisk med deres respektive klubber og derfor vil kunne spille for United i forårets Champions League-kampe. Spørgsmålet er så om, der til gengæld bliver en åbning for Thomas Sørensen i Stoke, hvis Begovic fremover skal passe målet for United.

Læs også: