KØB PLUS!

Ferguson: Van Persie er som Cantona

Julen kom tidligt til Manchester United i år, hvor manager Sir. Alex Ferguson sammenligner Robin Van Persies succes i klubben som den samme, franskmanden Eric Cantona bragte til klubben i 1992

Den hollandske fodboldspiller Robin van Persie skiftede til Manchester United i sommeren 2012 efter otte år i Arsenal, og hans indflydelse på Manchester Uniteds førstehold minder ifølge Sir. Alex Ferguson om den transformation, der skete, da franske Eric Cantona kom til United.

Det skriver avisen The Telegraph.

I kampprogrammet til Premier League-kampen mellem Manchester United og Newcastle United skriver Alex Ferguson, at julen kom tidligt til klubben i år.

- Her i Manchester United fik vi vores julegave tidligt. Faktisk kom den, da Robin Van Persie ankom til Old Trafford i starten af sæsonen, lyder det fra Alex Ferguson.

- Jeg vil ikke dyrke enkeltpersoner, for jeg er overbevist om essensen af ​​et succesfuldt fodboldhold afhænger af teamwork, men nogle gange er man heldig nok til at finde den sidste brik i puslespillet, skriver Ferguson med hentydning til den succes, United har oplevet dette efterår med Van Persie på holdet.

Hollænderen har indtil videre scoret 15 mål i den røde trøje. Og derfor sammenligner Alex Ferguson Robin Van Persies øjeblikkelige succes med den, klublegenden Eric Cantonas førte med sig, da han indtog klubben i 1992.

- Vi gjorde det samme, da Eric Cantona kom til Old Trafford, hvor han viste sig at være den rigtige spiller til den rigtige klub på det rigtige tidspunkt. Han blev et springbræt til vores bølge af succes, siger Alex Ferguson, og hentyder til at Cantona spillede en hovedrolle, da Manchester United for første gang med Ferguson i spidsen vandt det engelske mesterskab med ti point ned til nummer to.

Eric Cantona bar det legendariske nummer 7 på ryggen, og senere er blevet kåret til den bedste spiller i Manchester United nogensinde.