KØB PLUS!

Ferguson: Skrøbelige spillere nutildags

Alex Ferguson har måttet lægge de værste aggressioner bag sig, fordi han arbejder med 'skrøbelige spillere'.

f Michel Wikkelsø Davidsen 19 dec, 2012Alex Ferguson har lagt de værste aggressioner fra sig, og er nu en mere blød manager, fortæller han.

Sir Alex Ferguson har gennem sit livslange engagement i Manchester United været kendt som lidt af en hidsigprop. Med tilnavnet 'hårtørreren' har Ferguson forsøgt at holde sine spillere til ilden med vildskab og til tider vrede, men noget har ændret sig gennem årene.

- Spillerne nu til dags har levet mere beskyttede liv, så de er langt mere skrøbelige nu end for 25 år siden. Jeg var meget aggressiv for alle de år siden. Jeg er passioneret og vil vinde altid, men i dag er jeg mere blød.

- Jeg kan bedre håndtere disse mere skrøbelige spillere nu. Der er al denne hype om 'hårtørrere' og vrede og så videre. Men der er også en anden side af det, der handler mere om, hvordan jeg har plejet forholdene til folk og udviklet holdet gennem årene, sagde Ferguson ifølge Daily Mail på et foredrag for eleverne på Harvard Business School i Boston.

Historierne om Ferguson har været mange gennem årene. Fra da David Beckham fik sparket en fodboldstøvle i ansigtet og som følge flækkede øjenbrynet, til da Jaap Stam efter en bogudgivelse blev bedt om at finde sig en ny klub.

Men de tider er altså ovre nu ifølge manden selv. Spillerne kan åbenbart ikke længere klare at blive råbt ind i hovedet og få sparket ting efter sig.

tipsbladet.dk

Læs også: