KØB PLUS!

Ferguson: Lindegaard er mit førstevalg

Alex Ferguson kommer med en god nyhed set med danske briller. Anders Lindegaard er lige nu førstevalg i Manchester United.

Alex Ferguson gør traditionelt flittigt brug af både Anders Lindegaard og David de Gea, men på det seneste er vinden udelukkende blæst danskerens vej. I de seneste fire kampe er Lindegaard startet inde, og meget tyder på, at han får genvalg i dagens kamp mod Reading.

Men betyder det, at Alex Ferguson langt om længe har lagt sig fast på et førstevalg i Manchester Uniteds mål? Det vil han ikke svare direkte på, men han indrømmer, at Anders Lindegaard lige nu sidder sikkert på pladsen.

- De er begge dygtige målmænd. Lige nu går jeg med Anders Lindegaard, fordi han ikke skuffer mig, siger Alex Ferguson ifølge skysports.com og fortsætter:

- Anders har gjort det godt. Vi er lige nu inde i en periode, hvor der ikke er grund til at udelade Anders på grund af hans form. Det håber jeg, at David forstår. Jeg kunne sagtens have skiftet i onsdags (mod West Ham), men Anders har ikke gjort noget forkert, lyder det fra Manchester United-manageren.

Anders Lindegaard har vogtet målet i syv af Manchester Uniteds 14 Premier League-kampe i denne sæson - lørdag stiger det tal efter alt at dømme til otte.

tipsbladet.dk