*


KØB PLUS!

Ferguson: Hernandez spillede sig på

Javier Hernandez var afgørende for Manchester United i sejren over Aston Villa, og han har spillet sig nærmere en plads i startopstillingen.

Aston Villa havde Manchester United i knæ i går aftes, da hjemmeholdet på Villa Park kort inde i anden halvleg var foran med 2-0 mod Alex Fergusons hold. I pausen skiftede manageren Javier Hernandez ind i en offensiv satsning, og det bar frugt, da mexicaneren var involveret i alle tre scoringer i det vilde United-comeback.

- Når du scorer hattrick, spiller du dig på, og jeg tror, han spiller i næste uge, siger Ferguson.

- Han gør det, han er god til. Han er fantastisk i feltet. Det er hans bevægelser, fart og placeringsevne, der er skyld i de tre mål i aften.

Manageren var generelt ovenud lykkelig for sit holds moral i kampen mod bundholdet fra Birmingham.

- Det er et helt fantastisk resultat for os. Aston Villa gjorde det super godt i dag. De løb solen sort, og man er nødt til at have lidt ondt af dem efter den præstation, men vi gav aldrig op og ramte overliggeren to gange i anden halvleg. Det andet mål tændte for alvor spillerne, siger han.

Hernandez scorede to gange, mens det sidste mål faldt, da angriberens afslutning blev rettet af og røg i mål via Villa-forsvareren Ron Vlaar.

tipsbladet.dk

Læs også: