KØB PLUS!

Ferguson har øje på nordmand

Molde-forsvarsspilleren Vegard Forren har tiltrukket sig opmærksomhed fra Manchester Uniteds træner, skriver flere norske medier.

I en alder af 24 kan Vegard Forren ikke længere siges at være et talent, hvilket kun gør det endnu mere opsigtsvækkende, at Alex Ferguson har ham i sigtekornet, inden transfervinduet åbner. Noget tyder nemlig på, at Ferguson mener, at Forren vil kunne gøre en forskel med det samme.

Rio Ferdinand er blevet 34 år gammel, og er efterhånden mere skadet end spilleklar. Den store englænder har kontraktudløb til sommer, og det kunne se ud til, at Ferguson vil køre Forren i stilling som afløser.

Det er United-legenden Ole Gunnar Solskjær, tidligere spiller under Ferguson, der træner Molde, og han er da også forsigtig med at lade sin forsvarsspiller smutte til Manchester.

Den engelske storklub er nemlig allerede mere end godt dækket ind i det centrale forsvar, selv uden Ferdinand. Jonny Evans og Nemanja Vidic ligner førstevalgene, og derudover har United også Chris Smalling og Phil Jones i folden, samt de to talenter Michael Keane og Scott Wootton, som Ferguson har brugt i Capital One Cup-kampene.

Læs også: