KØB PLUS!

Ferdinand-brødrene begraver stridsøksen

Rio og Anton Ferdinand er klar til at kigge fremad. De udtaler, at de er klar til give hånd til John Terry og Ashley Cole.

Rio og Anton Ferdinand udsendte onsdag aften en erklæring, hvor de fortalte, at de nu vil koncentrere sig om at spille fodbold, og dermed ligge racisme-sagen bag sig.

Erklæringen kommer efter, at brødreparret i sidste weekend nægtede, at bære Kick It Out anti-racisme t-shirts i forbindelse med deres respektive Premier League-kampe.

En beslutning, som Sir Alex Ferguson bestemt ikke var tilfreds med.  

Men nu har det famøse brødrepar afholdt et familiemøde.

- Vi vil gerne takke alle fansene og personalet hos Queens Park Rangers og Manchester United for deres støtte, igennem dette meget svære år. Vi vil i særdeleshed takke Sir Alex Ferguson og Mark Hughes. Vi vil ikke diskutere sagen mere i offentligheden, eller forbundne spørgsmål med tilknytning til sagen. Vi vil nu koncentrere os om at spille fodbold, siger Rio og Anton Ferdinand til The Guardian.

Racisme-episoden fandt sted i kampen mellem QPR og Chelsea, hvor John Terry angiveligt brugte et nedsættende racistisk ord om Anton Ferdinand.

Hele episoden har kastet mange overskrifter af sig og betød, at Fabio Capello stoppede som engelsk landstræner, samt at Rio Ferdinand og John Terry ikke kunne repræsentere det engelske landshold på samme tid.

Erklæringen kommer på et godt tidspunkt, hvor Manchester United på søndag møder Chelsea på Stamford Bridge.

John Terry afsoner karantæne for racisme-episoden, men Rio Ferdinand vil få lejlighed til at give hånd til Ashley Cole, som han tidligere har beskyldt for at være "chokolade is", hvilket kostede ham en bøde på 450.000 kroner.

Læs også: