KØB PLUS!

Fellaini tvunget til at flytte

Kvinderne i Liverpool kan simpelthen ikke lade Morouane Fellaini være i fred.

De kan bare ikke holde fingrene fra ham Marouane Fellaini, de der kvinder. Så nu har Premier Leagues største garn fået nok og pakket kufferterne.

Den belgiske midtbanespiller er netop flyttet til Manchester fra Liverpool - simpelthen for at få mere privatliv.

- Jeg bor i Manchester nu, for i Liverpool hænger kvinderne på mig. Det blev for meget. I Manchester bliver jeg ikke genkendt nær så meget, og jeg bliver også behandlet med mere respekt. Jeg vil ikke være en stjerne. jeg vil bare spille fodbold, siger Everton-spilleren med de mange krøller til The Daily Mail. 

Fellaini, der kom til Premier League i 2008, er efterhånden også begyndt at blive genkendt på baggrund af sine fodboldkvaliteter, og det har fået flere af de store klubber til at ønske ham som forstærkning.

Men selv om Manchester United skulle være blandt de interesserede, er den 25-årige midtbanespiller foreløb kun kommet til Manchester for at få ro og ikke skifte klub. 

- Jeg har kontrakt med Everton indtil 2016, og hvis klubben ønsker det, fuldfører jeg den kontrakt. Jeg ved godt, at jeg er hot lige nu. Og en dag vil jeg også gerne videre. Men hvis Everton ønsker det, bliver jeg, til min kontrakt udløber, forsikrer Marouane Fellaini.

Læs også: