KØB PLUS!

FCN til BIF og OB: Vi beholder Adu

Brøndby og OB er blevet meldt interesseret i Enock Adu, men FC Nordsjælland vil ikke bare slippe sin midtbanespiller

I sidste uge kom det frem, at OB og Brøndby er interesserede i FC Nordsjællands centrale midtbanespiller Enock Adu. Spilleren selv udtalte til flere medier, at klubberne snakker med hans agent, men eftersom han først har kontraktudløb med FC Nordsjælland til næste sæson, er et skifte også betinget af Farum-klubbens vilje til et eventuelt salg.

FC Nordsjællands sportsdirektør Jan Laursen anerkender, at der er interesse for klubbens spillere, men han anser ikke et eventuelt klubskifte som værende under opsejling for Adu.

- Han har stadig 14 måneder tilbage af sin kontrakt, men i den her verden er det sådan, at når det går godt for vores hold og vores spillere, så kommer der mange rygter. Der er også mange klubber, agenter og scouts, der kommer og ser vores kampe, men der er ikke noget konkret i gang, udover at der er fokus på vores klub, siger Jan Laursen til tipsbladet.dk.

Eftersom Enock Adu stadig har mere end et år tilbage af sin kontrakt, skal FC Nordsjælland have en pose penge i hånden, hvis de skal slippe midtbanespilleren.

- Det er klart, at vi skal det, hvis det kommer dertil, for han har har været en nøglespiller for os i den her sæson. Men jeg anser det for mere sandsynligt, at han bliver hos os i længere tid end den kontrakt, han har her, siger Jan Laursen, der dermed åbner for en forlængelse af Adus kontrakt.

- Ja, det er absolut en mulighed. Han er en ung spiller, der kom til os for at få noget spilletid efter at have siddet på bænken hos Nice. Det har han fået, men han kan stadig udvikle sig og bygge på sit spil, siger Laursen, der dog vil vente med eventuelle kontraktforhandlinger til efter sæsonen.

- Lige nu er er fokus på de sidste tre kampe, som vi skal forsøge at vinde. Sæsonen er færdig om 10 dages tid, og så skal jeg jo i gang med mit arbejde, konstaterer sportsdirektøren.

tipsbladet.dk

Læs også: