FC Nordsjælland stemplede ind i Champions League med 1-1 mod de italienske mestre fra Juventus

Så fik FC Nordsjælland stemplet ind i Champions.

Efter nul mål og nul point i de to første kampe spillede de danske mestre 1-1 hjemme mod de italienske mestre fra Juventus, der ikke havde tabt i 47 kampe i træk.

Det tal kan altså forhøjes til 48, men italienerne fik sved på overlæben, da Mikkel Beckmann efter fem minutters spil af anden halvleg sendte bolden i mål direkte på frispark. Juventus' målmand, Gianluigi Buffon, havde fingerspidserne på frisparks-forsøget, men han kunne ikke forhindre bolden i at sejle i mål.

Inden da havde publikum været vidne til en første halvleg, hvor spillet havde bølget frem og tilbage med chancer til begge parter - og retfærdigvis de fleste til Juventus.

Efter målet pressede Juventus endnu hårdere for at score, men takket være heroisk forsvars-fight og mirakler af FCNs målmand, Jesper Hansen, måtte Juventus vente til ti minutter før tid, hvor indskiftede Mirko Vucinic behersket udlignede på en helflugter.

På dette tidspunkt havde Juventus indskiftet danske Nicklas Bendtner, men hverken han eller andre kunne sikre Den Gamle Dame det mål, der ville have givet dem sejren, og dermed står Juventus blot på tre point efter tre kampe og ligger på tredjepladsen i puljen, mens FCN fremdeles er sidst.

Men nu har de danske mestre reddet æren. Det første Champions League-point er i hus.