KØB PLUS!

FCN-spiller skamrost af sympatisk Terry

Der er ikke blevet skrevet mange pæne ting om John Terry den seneste tid, men nu bidrager FC Nordsjællands Enoch Adu til et mere positivt billede af Chelsea-kaptajnen

En tung anklage om racisme klæber sig stadig John Terry, selvom han i retten for nylig blev frikendt for brug af racisme mod QPR's Anton Ferdinand. Måske fordi han kort efter af det engelske fodboldforbund blev tildelt fire spilledages karantæne for samme forseelse.

Men nu har engelske Daily Mail taget en historie op, der giver et anderledes indtryk af Terry, hvis man altså på forhånd finder ham usympatisk. Og den historie har et dansk islæt, nemlig FC Nordsjælland, for det er midtbanemanden Enoch Adu, hvis interview med ghanasoccernet.com bliver refereret på den engelske avis Daily Mails hjemmeside.

Efter kampen i Parken, som Chelsea vandt 4-0, henvendte John Terry sig til Adu og roste ham for en stærk præstation:

- Det havde jeg ikke forventet, siger Adu.

- Jeg stod ved vores holdbus, da han kom over og begyndte at snakke med mig. Vi snakkede i omkring 45 minutter, og han fortalte mig, at jeg var en god spiller, og at jeg har en lys fremtid, fortæller FCN-spilleren.

Og det var såmænd ikke kun John Terry, der følte behov for at rose FC Nordsjællands 21-årig spiller:

- Da Terry var gået, hørte jeg nogen råbe mit navn. Jeg vendte mig om, og det var David Luiz, der gav mig en lignende besked.

Enoch Adu kom til FC Nordsjælland i sommeren 2010 fra franske Nice.

Læs også: