KØB PLUS!

FCN: Sølv er fint nok

Sportsdirektør Jan Laursen har sæt mål for den igangværende sæson. FC Nordsjællands danske mestre vil vinde sølv

FC Nordsjælland sluttede sidste sæson som danske mestre, men i denne sæson vil Farum-klubben tage til takke med sølvmedaljerne. Målet er derfor at holde fast i Superligaens andenplads, hvorfra de lige nu har 12 point op til førstepladsen og tre ned til tredjepladsen.

- Vi har fået et rigtig godt udgangspunkt i og med, at vi ligger med helt fremme. Vi frygtede lidt efteråret med alle de kampe, der lå med Champions League, pokal og selvfølgelig Superligaen. Om vi kunne være med fremme i tabellen igen, men det er lykkedes til fulde. Vi havde selvfølgelig håbet, at der var lidt kortere vej til førstepladsen, men vi har fået forholdsvis mange point, og derfor er det et godt udgangspunkt med andenpladsen. Det er en plads, der skal forsvares, siger sportsdirektør Jan Laursen til FC Nordsjællands hjemmeside.

I sidste sæson var det længe svært at lokke en målsætning ud af ledere, trænere og spillere i FC Nordsjælland. De hyldede processen og var fokuserede på at forbedre indsatsen mere end resultaterne. Nu har de imidlertid fået smag for at være tophold.

- Vi kigger jo primært på, hvordan vi kan forbedre os via indsats i stedet for bare resultat-mål, men vi har fået smag for at være med fremme, så derfor vil vi også gøre alt for at forsvare vores position, hvor der er mange, der gerne vil overhale, siger Laursen.

FC Nordsjællands første kamp i forårssæsonen er hjemmekampen den 3. marts mod AC Horsens.

tipsbladet.dk

Læs også: