KØB PLUS!

FCN lurer på svensker

Mikkel Beckmann er dårligt nok bekræftet som solgt til APOEL Nicosia, førend FC Nordsjælland har indledt jagten på en afløser.

Sporten.dk erfarer, at de danske mestre er med helt fremme i kapløbet om den svenske målræv Magnus Eriksson. I givet fald et typsik FCN-køb - en talentfuld investering med stort sportsligt og transfermæssigt potentiale.

Den bare 22-årige Magnus Eriksson har tilbragt efteråret i belgiske Gent uden succes. Klubben hentede skarpretteren for knap en million euro, der forinden havde bombet 26 gange i 46 kampe for Åtvidabergs FF.

Grunden den manglende succes er prisen nu mere end halveret forstår sporten.dk via svenske pressekilder, og det har sendt FC Nordsjælland i et kapløb med Helsingborg om angriberen.

Helsingborg har dog et lønloft på cirka 100.000 svenske kroner om måneden, og det kan FCN med Champions League-millioner på bogen snildt konkurrere med.

FCN's sportschef Jan Laursen ønsker ikke at kommentere konkret på navnet Magnus Eriksson, men siger generelt om klubbens transferpolitik i kølvandet på salget af angriber Beckmann.

- For os er det vigtigt, at der er fornuft i det. Vi kommer ikke til at købe en spiller for langt flere penge, end vi har gjort tidligere. Det skal passe i spillerprofil men også økonomisk til FCN. Vi vil gerne investere i nogle spillere, men det skal også ses som noget, vi kan forrente med pænt fortjeneste i fremtiden, siger Jan Laursen.

Overfor det svenske site FotbollDirekt.se bekræfter Magnus Eriksson, at der er hed dansk flirt:

- Det er rigtigt, at en dansk klub viser en stærk interesse, men det er nok bedst, at jeg ikke kommenterer på det, siger Magnus Eriksson til FotbollDirekt.se.

- Det er helt klart en meget stor mulighed for mig, men jeg har ikke besluttet noget, og det er helt ærligt i øjeblikket umuligt at sige, hvad der vil ske, og jeg mener virkelig, siger Magnus Eriksson til FotbollDirekt.se.