FCN-keeper afløser Kasper Schmeichel

Kasper Schmeichel melder efter aftale med Morten Olsen afbud til VM-kvalifikationskampene mod Bulgarien og Italien på grund af familieforøgelse. Jesper Hansen bliver den fjerde FC Nordsjælland-spiller i truppen.

Kasper Schmeichels kone har termin i den kommende landskampperiode, og han er derfor blevet enig med landstræner Morten Olsen om at koncentrere sig om familieforøgelsen.

- Jesper tilhører den nye generation af talentfulde målmænd. Vi fik set ham godt an i træningerne og to af kampene med Ligalandsholdet i vinter. Han gjorde det så overbevisende, at han var i betragtning til EM-truppen i sommer, og i øjeblikket styrker han sin internationale erfaring med hver eneste kamp, han spiller for FC Nordsjælland i Champions League, siger Morten Olsen om sit valg i en pressemeddelelse fra DBU. 

Jesper Hansen har kendskab med landsholdet og Morten Olsen, da han deltog på Ligalandsholdets træningstur til Bangkok i januar. Her spillede han to af de tre kampe. Den 27-årige målmand er derudover noteret for 18 kampe for DBU’s seks ungdomslandshold

Jesper Hansen bliver langt fra den eneste FC Nordsjælland-spiller i landsholdstruppen. Jores Okore, Kasper Lorentzen og Nicolaj Stokholm er også udtaget.

Læs også: