KØB PLUS!

FCN-indkøb lander i Danmark i dag

Den kommende FC Nordsjælland-spiller Francisco Calvo kommer til landet i dag for at færdiggøre kontrakten med mesterholdet.

FC Nordsjælland har fundet sin nye Andreas Bjelland. Som tipsbladet.dk allerede refererede kort inden nytår, så er den venstrebenede midterforvarer, som Kasper Hjulmand har søgt i et halvt år nu fundet på Costa Rica.

Francisco Calvo er manden, der skal forsøge at indtage midterforsvaret i FC Nordsjælland, og det er nu kun et spørgsmål om dage, før han skriver under på en treårig kontrakt med de danske mestre.

- Jeg rejser i morgen [i dag, red.] kl 8.30, og på torsdag eller fredag skal jeg igennem lægetjekket - det er det afgørende, siger Francisco Calvo til costaricanske medier.

20-årige Calvo skifter til FC Nordsjælland fra Pérez Zeledön, der spiller i den bedste costaricanske række. Her har Calvo oftest været manden længst til venstre i et tremandsforsvar, og derfor kan der være lidt tilvænning i vente, når systemet bliver et andet i FC Nordsjælland.

At Francisco Calvo er et stort talent, hersker der dog ikke meget tvivl om. Han er således udtaget til det costaricanske landshold, der fra den 18. januar skal spille de centralamerikanske mesterskaber.

Dermed kommer Calvo altså ikke til at være en del af vinteropstarten i FC Nordsjælland, i hvert fald ikke hvis han får lov at spille turneringen, der ikke er i FIFA-regi, hvorfor FCN i princippet kan nægte at frigive spilleren. Ifølge de costaricanske medier kommer det dog ikke til at ske.

tipsbladet.dk

Læs også: