KØB PLUS!

FCN: Adriano har ingen respekt

FC Nordsjællands spillere har stadig svært ved at fatte, hvordan Shakhtar Donetsk Adriano kunne få sig selv til at bryde fodboldens uskrevne kodeks om fair play.

- Jeg mener slet ikke, at han er en rigtig fodboldspiller. Han har ingen respekt for spillet eller respekt for nogen andre. Men det er en skam, for han er en talentfuld spiller. Det er flovt for fodbolden, flovt for hans hold og det hører ikke til, siger FCNs Michael Parkhurst til sporten.dk

FC Nordsjællands amerikanske forsvarsspiller var første mand til at konfrontere Adriano, efter brasilianeren scorede sit kontroversielle mål til 1-1.

- Jeg er ikke sikker på, at de eksakte ord skal gentages. Men blandt meget andet spurgte jeg, hvad han dog tænkte på. Og jeg fortalte ham, at hans egen holdkammerat jo netop sparkede bolden ned til os, siger han om episoden.

Adriano opsnappede bolden efter et dommerkast for derefter at løbe ned og score bag en forstenet Jesper Hansen i målet. Men selv om angriberen fik en gevaldig opsang, så lod alvoren af hans gerning ikke til at sive ind.

- Men det mest underlige ved det er, at han slet ikke tog sig af det. Han mente, at han havde scoret et reelt og flot mål, hvilket slet ikke er til at forstå, siger Michael Parkhurst.

Adriano viste heller ingen tegn på anger, da han til Ekstra Bladet har ladet forstå, at han fortsat er tilfreds med sin første af i alt tre scoringer mod FCN. En holdning, Jores Okore har svært ved at forstå.

- Det er underligt. Jeg synes godt, at han kunne sige, at han er ked af det mål. Men når han ikke gør det, så giver det mig ikke et bedre indtryk af ham.

Læs også: