KØB PLUS!

FCM-topscorer: Besiktas et stort hold

Sylvester Igboun rygtes både til Besiktas og Catania, og han føler sig klar til et klubskifte

Tidligere på måneden kom det frem, at tyrkiske Besiktas er interesseret i at hente FC Midtjyllands Sylvester Igboun til klubben, og angriberen er stadig klar på et skifte til en større klub.

Med tre mål i de første seks kampe har Igboun gjort godt opmærksom på sig selv. Han er lige nu sæsontopscorer i FC Midtjylland, men føler sig parat til at forlade midtjyderne, hvis det rette tilbud dukker op.

- Lige nu holder jeg fokus på mine kampe for FC Midtjylland, for jeg har det godt, scorer mål og laver assists. Men hvis der kommer en god klub med et godt tilbud, vil jeg gerne kigge på det. Ellers har jeg fokus på mit spil. Selvfølgelig vil jeg gerne spille på højere niveau, men jeg tænker ikke på det. Hvis muligheden kommer, tager jeg chancen, siger Sylvester Igboun til tipsbladet.dk.

Besiktas-linket er endnu ikke blevet til en forhandling, men der er tilsyneladende stadig interesse fra Tyrkiet. Senest er der også dukket italienske rygter op om Serie A-klubben Catania, der også meldes som bejler til midtjydernes signatur.

- Jeg kender ikke rygtet om Catania, men jeg har hørt, at Besiktas i Tyrkiet er interesserede. Det gør mig glad, for det er interessante klubber. Jeg har arbejdet hårdt og gjort det godt, og det er dejligt, at de viser interesse. Jeg må bare arbejde videre, og hvis de kommer med et tilbud, vil jeg gerne kigge på det. Besiktas er er et stort hold sammenlignet med FC Midtjylland, så jeg vil kunne udvikle mig mere. Jeg er klar til at tage chancen, siger Sylvester Igboun.

Fredag den 31. august lukker det internationale transfervindue, så hvis Sylvester Igboun skal til en større klub, skal det være inden så længe. Angriberen tør ikke spå om, hvorvidt han er i FC Midtjylland, når vinduet lukker.

- Jeg ved det ikke. Alt kan ske, så længe transfervinduet er åbent, så man kan aldrig vide. Hvis man siger, at der ikke sker noget, kan der ske noget alligevel. Vi må se, hvad der sker, når vinduet lukker, men lige nu fokuserer jeg bare på kampene med FC Midtjylland, siger Igboun.

Han glæder sig til lørdagens Europa League-kamp mod Young Boys fra Bern, hvor han vil forsøge at gøre mere reklame for sig selv.

- Jeg ser meget frem til det. Det er stort at spille Europa League-kampe, hvor man kan vise sig frem for hele verden. Der er mulighed for, at de store klubber kan se en spille, så det betyder meget for mig at være med til det. FC Midtjylland har et mål om at komme i Europa League-gruppespillet, og jeg vil være stolt af at være med til at opfylde det. Og så kan jeg få mere erfaring, hvilket også er godt, siger Igboun.

Den nigerianske angriber har kontraktudløb i FC Midtjylland i vinteren 2014, men direktør Claus Steinlein har udtalt, at man er parat til at sælge spilleren inden da.

tipsbladet.dk

Læs også: