KØB PLUS!

FCM stjæler Sønderjyske-profil

Rugekassen i Haderslev mister endnu en profil. Sønderjyske har haft stor succes med at hente islandske spillere, og stort set hver gang er det gået på samme måde.

Islændingene slår til, bliver profiler og hentes af en større klub. Sådan er det gået i tidens løb for Olafur Skulasson og Sölvi Ottesen.

Nu bliver Eyjolfur Hedinsson det næste navn i rækken af islændinge, der siger tak for tiden i det sønderjyske og skifter klub. 

Den islandske landsholdsspiller skifter til sommer til liga-rivalerne FC Midtjylland på en aftale af to og et halvt års varighed. Det kan Sporten.dk afsløre onsdag, hvor skiftes også ventes gjort officielt fra klubbernes side.

28-årige Eyjolfur Hedinsson kom til Sønderjyske fra svenske GAIS i 2011, og har kontraktudløb efter denne sæson, så sønderjyderne får altså ikke en krone i kompensation. Tidligere har midtbanespilleren ellers luftet tanken om at blive i det sønderjyske. 

Sådan går det altså ikke, og i den kuriøse afdeling så åbner Eyjolfur Hedinsson og Sønderjyske mod netop FC Midtjylland i forårspremieren. 

Kun et point adskiller de to hold, der begge er sovset ind i nedrykningskampen, og islændingen kan derfor være med til at spille sin nuværende eller fremtidige arbejdsgiver tættere på hængedyndet.

 

Læs også: