KØB PLUS!

FCM forhandler med kroat

Kristijan Ipsa kan stadig fortsætte karrieren i FC Midtjylland, der forhandler med den kontraktløse kroat

Selvom FC Midtjylland tidligere på ugen hentede forsvarsspilleren Patrick Jensen til klubben, kan Kristijan Ipsa stadig blive en del af i forårssæsonen.

Den kroatiske midtstopper forlod egentlig FC Midtjylland i sommer ved kontraktudløb, men efter et stykke tid som klubløs, vendte han tilbage til Herning-klubben på en ny aftale. Den seneste kontrakt udløb igen ved nytårstid, men parterne forhandler nu om en ny forlængelse.

Det bekræfter direktør Claus Steinlein.

- Vi er i dialog om det. Vi kigger også på, hvordan vi garderer os med vores egne, men vi snakker stadig om en forlængelse, siger Claus Steinlein til tipsbladet.dk.

FC Midtjylland har tidligere hentet Patrick Jensen ind fra Vejle, men han er ikke set som en forstærkning af truppen her og nu.

- Vi har vist rettidig omhu, fordi vi har nogle forsvarsspillere, der er eftertragtede og også har kontraktudløb inden længe. Patrick kan stadig spille ungdomsfodbold, og det er planen, at han det næste halve år skal vænne sig til klubben, inden han til sommer kan blive en fast del af førsteholdet, oplyser Claus Steinlein, der heller ikke forventer voldsom transferaktivitet på Herning-egnen i januar.

- Vi har en rigtig god trup, som vi er tilfredse med, men man kan selvfølgelig aldrig vide, om der kommer bud på vores spillere. Det er en del af vores forretningsmodel, siger Claus Steinlein.

tipsbladet.dk