FC Midtjylland spillede uafgjort mod Malmö FF ni dage inden den første kamp mod Manchester United.

Dubai: Danmarks forsvarende fodboldmestre, FC Midtjylland, må rejse hjem fra træningsturneringen i Dubai uden at have vundet.

I den sidste kamp tirsdag mod svenske Malmö FF, der har deltaget i Champions League i denne sæson, blev det til 1-1.

Tidligere i turneringen har midtjyderne også spillet uafgjort mod AIK Stockholm og IFK Göteborg efter ordinær spilletid.

I den sidste kamp inden hjemrejsen var FCM ellers bedst i første halvleg, hvor angriberen Marin Pusic scorede til 1-0 efter et flot angreb.

Men efter pausen var det svenske hold med træner Allan Kuhn i spidsen klart bedst. Den rutinerede angriber Markus Rosenberg, sørgede for udligningen efter en time efter en svag clearing af Kian Hansen.

For FC Midtjylland er det vigtigt at kulminere tidligt i forårssæsonen, da klubben inden starten på Superligaen møder Manchester United i Europa League.

Den første kamp i 1/16.-finalen spilles i Herning 18. februar.