KØB PLUS!

FCK: Vi har mesterskabs-matchbold

FC København er med en stensikker 3-0 sejr over AaB klar til at tage det helt store skridt mod FCN, siger træner og sportschef Carsten V. Jensen

På onsdag omkring klokken 21.50 kan det danske mesterskab være så godt som afgjort. Eller det kan være endnu mere åbent, end det er i dag.

Da er FC Københavns besøg på Farum Park forbi, og da vil vi vide, om der er tre, seks eller ni point mellem Superligaens nummer et og to med fire kampe tilbage af sæsonen.
 
- Jeg vil sige det sådan, at vi har en lille matchbold mod FCN, og vinder vi, har vi så den store matchbold i weekenden (hjemme mod OB, red.), siger FC Københavns træner og sportsdirektør Carsten V. Jensen efter 3-0 sejren over AaB og lægger presset over på FCN.

- Det bliver meget lige, og vi har aldrig haft noget i mod at tage favoritrollen, men det er vel næsten dem, der er favoritter - hvis de altså vil påtage sig favoritværdigheden. De svæver jo på en lyserød sky for tiden og er inde i et godt flow, siger Carsten V. Jensen.

- Vi går ud for at vinde, men det bliver svært, for de ser gode ud for tiden, men vi er klar. Vi er opmærksomme på, hvad FCN kan, og vi har gode erfaringer fra sidst, vi mødte dem i pokalen (2-0 i Parken, red.). For at slå dem skal vi have et endnu højere tempo på bolden, og vi skal skabe flere chancer ud af det der er næsten-chancer. Defensivt skal vi arbejde kollektivt og være meget opmærksomme på deres løb indenom fra deres backs og wings, lyder Carsten V. Jensens opskrift på succes.

En af de spillere der skal ramme dagen, hvis FC Nordsjælland skal udfordres maksimalt, er Cristian Bolaños, der mod AaB viste hele repertoiret. Over for unge Jakob Ahlmann diskede han op med lækre indenomsafleveringer, et smukt langskudsmål, driblinger og finter, der endte med at give ham et straffespark og en titel som Kampens Spiller både i Parken og her i BT.

- Jeg synes, vi spillede godt som hold, og jeg er selvfølgelig også glad for at score to mål. Det bliver en svær kamp mod FCN, og alle skal være fokuserede. Hvis vi taber, kommer der pres på os, men lige nu er presset på FCN. De er på hjemmebane, og de skal vinde for at hænge på. Det bliver årets vigtigste kamp, og jeg synes, vi er klar. FCN spiller godt for tiden, men det gør vi også. Da Carsten (V. Jensen, red.) kom, ændrede han nogle ting, og det er det arbejde, vi ser resultatet af nu, siger Bolaños.

Læs også: