KØB PLUS!

FCK: Vi er ikke mestre - endnu

FC København var FCN overlegen og er nu foran med 12 point inden foråret. Men FCK maner til besindighed.

Med 4-1-sejren over FCN er FCK 12 point foran de forsvarende mestre fra FCK inden foråret, der kun består af 13 kampe. Meget skal gå galt, hvis FCK ikke smupper mesterskabet, men FCK-spillerne ville ikke høre tale om, at det var afgjort.

- Det er for tidligt. Det er hverken FCN eller andre hold, der bestemmer, hvornår mesterskabet skal deles ud. Vores situation er rigtig, rigtig god. At have et solidt forspring inden vinterpausen er yderst tilfredsstillende, sagde Lars Jacobsen.

- Vi skal præstere på et lavere niveau, end vi normalt gør, hvis vi skal misse det, men der er sket masser af ting i fodboldhistorien, der er vildere end det, sagde anføreren.

Intet hold i Superligaens historie har smidt et så stort forspring, men FCKerne drak ikke champagne efter sejren, men derimod øl.

- Lige nu drikker vi øl, vi venter med champagnen til foråret. Vi er ikke mestre endnu. Det er klart, at der er meget der skal gå galt, hvis vi ikke bliver det, men så vidt jeg kan regne ud, er der stadig 39 point at spille om, så vi er ikke hjemme endnu. Vi viser at vi er bedre end FCN, men det syntes vi også at vi var sidste år, men da gik det galt alligevel, sagde Stadsgaard.

Læs også: