FC København spillede 1-1 med Widzev Lodz fra Polen, men tabte senere i straffesparkskonkurrence.

FC København fik en øretæve på 1-3 af kinesiske Shanghai Tellace ved holdets første kamp på La Manga, hvor løverne deltager i Copa del Sol. Søndag skulle de danske vicemestre forsøge at revanchere sig mod Widzev Lodz fra Polen.

Og missionen lykkedes delvist for FC København, der spillede 1-1 mod polakkerne. Men da kampen skulle afgøres, blev de 90 minutter efterfulgt af en straffesparkskonkurrence, og her trak FCK det korteste strå.

De fleste FC København-spillere var sikre fra 11 meter-pletten i straffesparkskonkurrencen, som blev en lang affære – blandt andre Daniel Jensen scorede med et elegant tip – men Michael Jakobsen og Christian Grindheim misbrugte for løverne, og da Widzev Lodz kun kiksede en enkelt gang på Johan Wiland, blev det til polsk sejr på 9-8.

I ordinær kamp lykkedes det Thomas Delaney at udligne det føringsmål, som polakkerne skaffede sig efter 58 minutter.

FC København møder FC Vaslui i holdets sidste kamp på La Manga.