Hvis Brøndby går konkurs, kan FCK genvinde DBU Pokalen, selvom holdet tabte i kvartfinalen.

I kvartfinalen i årets pokalturnering tabte FC København 0-1 til Brøndby efter forlænget spilletid.

Ikke desto mindre kan sidste års vindere af turneringen ende med at gentage triumfen.

Den chance får FCK, hvis penge-problermerne i Brøndby ender med, at klubben må erklære sig konkurs.

Det fremgår af lovene for DBU Pokalen, som er turneringens officielle navn.

- Bliver der som følge af konkurs eller anden ekstraordinær grund en plads ledig i turneringen, udfyldes den ledige plads af det hold, som senest i turneringen tabte til det hold, som ekstraordinært udtræder af turneringen, hedder det i paragraf 8, stk. 1.

I paragraf 8, stk. 2 er der dog et forbehold, som lyder:

- DBUs bestyrelse afgør endeligt og med bindende virkning ethvert spørgsmål om fortolkningen og anvendelsen af § 8.1.

Brøndby har trukket Esbjerg i semifinalen i DBU Pokalen, men vestjydernes modstander kan altså ende med at blive FCK.

Sidste års tabende finalist, AC Horsens, møder den klub, der vandt turneringen i 2006, Randers FC, i den anden semifinale. Disse semifinaler spilles bedst af to kampe.