KØB PLUS!

FCK-boss: FCN underspiller

FC København vandt søndag med 2-0 over Sønderjyske i Parken og skød sig dermed atter fire point foran FC Nordsjælland, der for en stund kun var et point efter mestrene oven på lørdagens sejr i Odense over OB

FC København-træner Carsten V. Jensen glæder sig over de tre point, men erkender samtidig, at løbet om sæsonens mesterskab kan blive tæt. For der er respekt omkring FC Nordsjælland, selv om de går mere stille med dørene end den mere vante topklub.

- Vi har hele tiden meldt vores ambition ud. Den er at gå hele vejen. FC Nordsjælland snakker om Europa og top 4, men de ligner et hold, der gerne vil spille med om mesterskabet. De siger det bare ikke, siger Carsten V. Jensen til Jyllandsposten.

FCK-chefen lægger ikke skjul på sin respekt for den direkte titel-konkurrent.

- Jeg kan kun anerkende FC Nordsjællands præstation. Klubben er kommet godt igennem vinteren og har indtil videre fortsat det gode spil fra efteråret. Man kan kun anerkende, når en klub fastholder sine principper spillemæssigt. Nordsjælland har både en god trup og en stærk ledelse, lyder det.

FC København møder i kommende spillerunde FC Midtjylland i Parken, mens FC Nordsjælland får besøg af Brøndby. De tom tophold har vundet hver et af deres to foreløbige møder i denne sæson i ligaen. Det sidste opgør venter først i spillerunde 29.

tipsbladet.dk

Læs også: