KØB PLUS!

FC Midtjylland køber ind i Vejle-Kolding

Vejle Boldklub Kolding mister det 18-årige forsvarstalent Patrick Jensen, der skifter til FC Midtjylland. Hans kontrakt løber fire-et-halvt år.

FC Midtjylland har sikret sig nyt blod til forsvaret i form af Vejle Boldklub Koldings 18-årige stortalent Patrick Jensen, der gør sig i midterforsvaret, men også kan spille højre back. Hans kontrakt løber i fire-et-halvt år.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og ser meget frem til det. Det er en rigtig god mulighed for at spille på højeste niveau i Danmark, og setuppet fra ungdomsfodbold til førsteholdet lyder rigtig godt.

- I starten skal jeg tilpasse mig og prøve at spille på et højere niveau. Men jeg håber, jeg kan komme til at spille hvis ikke allerede nu så til sommer, siger Patrick Jensen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Patrick Jensen har spillet 30 unglandskampe, været anfører for U/19-landsholdet og står noteret for fem førsteholdskampe for 1. divisionsklubben. Vejle-Kolding-spilleren var i foråret til prøvetræning i den tyske Bundesliga-klub Mainz.

Han er hentet til Heden på et playersponsorat, og handlen påvirker derfor ikke FC Midtjyllands forventninger til årets resultat.

tipsbladet.dk