Sådan fejrer man altså et mål!

Der var ikke meget, der tydede på, at VM-kvalifikationskampen mellem Skotland og England ville ende, som den gjorde. I første halvleg var det mest bemærkelsesværdige, at den engelske kepper Joe Hart havde valgt at tage kasket på. Og sådan syntes anden halvleg også at udvikle sig, lige indtil England kom i front i 70. minut. Og så leverede Skotland ellers overraskelsen med to vilde frisparksmål på to minutter af Leigh Griffiths i slutningen af kampen, og det sendte det skotske hjemmepublikum i ekstase. Og sikke billeder!

Se selv i videoen øverst i artiklen og få gåsehud.

England undgik den totale katastrofe, da de langt inde i overtiden fik udlignet til 2-2.

Se alle højdepunkterne fra opgøret inklusive den vilde skotske jubel øverst i artiklen.