KØB PLUS!

Fanaktier godt fra land

Fanaktier skulle gerne hente en million kroner til Brøndby, men der er lang vej endnu.

Målet var oprindeligt at indsamle 10 millioner kroner til køb af aktier i den hårdt prøvede Superligaklub. Siden måtte foreningen bag initiativet nedjustere forventningerne til en million kroner, og her 14 dage efter salget startede har Brøndby Supporters Trust (BST)  fået solgt for 300.000 kroner af de såkaldte fanaktier.

Men de knap så flatterende salgstal får ikke bestyrelsesformanden i BST, Sune Blom til at frygte for fremtiden, og han synes faktisk at salget er kommet godt fra land.

- Vi har solgt fanaktier siden forrige mandag, og jeg synes, vi er kommet godt fra land. De første dage solgte vi for mere end 200.000 kroner, og sidenhen er det tal steget til over 300.000. Derudover har vi pt. lidt over 1.100 medlemmer, og en række personer har desuden meldt sig under fanerne for at hjælpe med forskellige opgaver, siger Sune Blom til Brøndbys hjemmeside.

Men Sune Blom maner også til besindighed omkring indsamlingen, for det hele drejer sig ikke blot om kolde kontanter i en klub som Brøndby, men også om fanindflydelse og det at få flere folk på stadion:

- Vores succeskriterier er at indsamle så meget som muligt samt at få så mange mennesker som muligt til at støtte og involvere sig i BST altsammen for at bidrage til et bedre og stærkere Brøndby IF. Samtidig ønsker vi at samle fan- og aktionærfællesskabet, så vi samlet set står stærkere.

Om det lykkes at få flere på stadion kan man evt få et fingerpeg om på søndag kl 17.00, når Brøndby tager imod Esbjerg i en ren bundgyser.