Falk: Værsgo' og spis, Emil

Alt du kan spise for 199 kr. Værsgo' Emil. Tag for dig af det farserede vildsvin og den velstegte Black Angus.

Ingen kvaler, Rasmus betaler.

Inden kampen havde Emil Larsen og Rasmus Falk nemlig væddet en middag på Restaurant Flammen i Odense, om førstnævnte turde drille de hårdeste Brøndby-fans på Sydsiden, i tilfælde af at han scorede mod dem. Og det turde han.

Små 20 minutter inde i anden halvleg lykkedes det ham at passere Michael Tørnes med et hårdt spark, og resolut løb han ud til den larmende endetribune og sendte med håndfladerne nedad en slags 'ro på-' eller 'slap helt af-signal' til hjemmeholdet publikum, der kvitterede med en massiv regn af ølkrus.

- Han troede ikke, jeg turde, så vi væddede inden kampen en god middag på Flammen. Det er en restaurant i Odense, hvor vi nogle gange kommer, så det glæder jeg mig til, smilede Emil Larsen, der dog måtte udgå med en forstrækning i det ene baglår, der skal tilses mandag.

Den tidligere Lyngby-spiller gjorde en udmærket figur på venstrekanten, sådan som tilfældet var for stort set hele OB-holdet. Med 3-0 sejren blev Troels Bech den træner, der har vundet flest gange som udetræner på Brøndby Stadion, og endnu engang havde han læst hjemmeholdet godt. Eksempelvis var det en kæmpesucces at rykke Rasmus Falk ud på højre kant.

- Jeg regnede med, at deres tremandsmidtbane til dels havde fået til opgave at stække Rasmus, men ved at flytte ham ud på kanten, gjorde vi det svært for ham. Tilmed fik han scoret, og det er ikke bare vigtigt for holdet, men også for ham, der kan se, at der er noget at komme efter længere fremme på banen, så han ikke hver gang skal tilbage i banen og hente bolden, sagde træner Troels Bech efter kampen, der på spørgsmålet, om han var tilfreds med det hele svarede tøvende:

- Det hele ligefrem? Det var meget... Nej, men jeg er meget mere tilfreds, end jeg er utilfreds, og også mere tilfreds, end jeg havde forventet, jeg ville være. Vi klarer duellerne fornuftigt, vi forvalter bolden godt, vi skaber mange chancer, og vi har en bedre udnyttelsesprocent end normalt, opsummerede Troels Bech.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08