Det har været en begivenhedsrig søndag i selskab med top 4 i Premier League. Kasper Schmeichel og Leicester blev dukket i overtiden mod Arsenal, og ja, så blev Christian Eriksen matchvinder på sin 24-årige fødselsdag i kampen mellem Manchester City og Tottenham! Men dagen er ikke forbi. Følg med her på BTs live-blog, hvor jeg - Danny Longhi Andreasen - guider dig igennem resten af aftenen.

21:28 - FODBOLD: Uro i fransk storklub!
Der er i den grad gang i løjerne omkring Paris Saint-Germain i den franske hovedstad. Den 23-årige back Serge Aurier er blevet suspenderet med øjeblikkelig virkning, efter han er kommet med nogle uhyrlige udtalelser om sin franske træner, Lurant Blanc.

Aurier afholdt en Q&A med sine fans på det sociale medie Periscope, og her blev han blandt andet spurgt, om Laurant Blanc sutter den af på Zlatan Ibrahimovic - hvortil svaret lød:

»Han sutter det hele - også bollerne,« lød svaret ifølge Ekstra Bladet.

21:19 - FODBOLD: 1-1 ved pausen på Camp Nou!
Stillingen er 1-1 efter 45 minutter i kampen mellem FC Barcelona og Celta Vigo med Daniel Wass på holdet.

I den italienske Serie A blev der klokken 20.45 fløjtet op til kampen mellem Fiorentina og Inter, og her står det 1-0 til gæsterne. Marcelo Brozovic scorede kampens foreløbigt eneste mål efter 26 minutter.

21:12 - FODBOLD: Celta Vigo udligner til 1-1!
Celta Vigo har bragt balance i regnskabet mod FC Barcelona på Camp Nou, da John Guidetti udnyttede muligheden fra 11-meter-pletten. Straffesparksscoringen faldt med kun seks minutter til pausen.

21:02 - FODBOLD: Magiske Messi sørger for 1-0!
FC Barcelona skulle bruge 28 minutter på at komme foran 1-0 i aftenens hjemmekamp mod Celta Vigo med Daniel Wass i startopstillingen. Lionel Messi viste, hvilken magiker han er, da han på smuk vis sendte bolden direkte op i det nærmeste hjørne på et frispark fem-seks meter uden for straffesparksfeltet.

Lionel Messi fejrer sin scoring til 1-0 for FC Barcelona i hjemmekampen mod Celta Vigo.

20:59 - FODBOLD: Brøndby-træner: »Det irriterer mig!«
Brøndby tabte søndag med 1-0 ude mod Malmö FF i en træningskamp, og det irriterede Vestegnklubbens træner.

«Jeg synes faktisk, at vi leverer en god præstation mod en stærk modstander. Det irriterer mig, at vi taber 1-0, for vi vil gerne vinde alle vores kampe,« siger han blandt andet til brondby.com.

20:50 - FODBOLD: Daniel Wass i hård kamp mod Barca
Der er spillet 19 minutter af opgøret mellem FC Barcelona og Celta Vigo, og stillingen er fortsat 0-0 på Camp Nou. Daniel Wass slider på spaniernes midtbane, og der har ikke overraskende stået Barca på det meste indtil nu i kampen.

20:47 - FODBOLD: Eriksen Instagrammer sin glæde!
Christian Eriksen blev søndag matchvinder for Tottenham i 2-1-sejren over Manchester City - og så endda på sin fødselsdag! Efter kampen lagde han et billede op på Instagram med teksten: »Jaaaaah! Jeg kunne ikke ønske en bedre fødselsdagsgave! Stor sejr i dag! Tak for alle fødselsdags-hilsnerne! Det betyder rigtig meget«

Yeeeees! Couldn't wish for a better birthday present! Massive win today! Thanks for all the birthday wishes! Means a lot! #coys

Et billede slået op af Christian Eriksen (@chriseriksen8) den

20:28 - FODBOLD: Dansker mod Messi, Neymar og Suárez!
Klokken 20.30 begynder opgøret mellem FC Barcelona og Celta Vigo i La Liga, og danske Daniel Wass er med fra start på midtbanen for gæsterne på Camp Nou. Og han får med garanti masser at se til, selv om han ikke er i Celta Vigos forsvar! Barca-trekløveret Lionel Messi, Neymar og Luis Suárez er naturligvis med i start-11'eren hos hjemmeholdet, så Wass kan formentlig forvente susen om ørene fra første fløjt!

20:18 - ISHOCKEY: Landsholdskaptajn: »Stærk defensiv!«
Danmark deltog i weekenden i Metal Challenge i Rødovre, og fredag vandt danskerne 2-0 over Sydkorea, inden finalekampen lørdag mod Norge blev vundet 1-0. Danmarks landsholdskaptajn, Morten Green, gør status efter træningsturneringen:

»Vi holdt nullet, så rent defensivt havde vi rigtig godt fat i vores modstandere. Og sådan er international hockey uden så mange mål. Vi lukkede ikke mål ind selv, men fik heller ikke scoret særlig mange. Og når vi tillod chancer, så stod George og Patrick jo, hvor de skulle. Det er jo derfor de har hjelm og handsker på,« konstaterede Morten Green ifølge faceoff-online.dk til TV 2 SPORT efter lørdagens kamp.

Med weekendens kampe nåede Morten Green op på 283 landsholdskampe, og han står i alt noteret for 165 point på landsholdet.

Landsholdskaptajn Morten Green lagde op til to mål i weekendens kampe i Rødovre.

20:07 - FODBOLD: Atletico Madrid slår Getafe
Fernando Torres blev matchvinder for Atletico Madrid ude mod Getafe i La Liga, da han efter blot to minutter sendte sit hold i front. Torres og co. holder sig dermed inde i kampen om det spanske mesterskab.

Fernando Torres jubler med holdkammeraterne fra Atletico Madrid efter målet til 1-0 i kampen mod Getafe.

Klokken 20.30 begynder opgøret mellem FC Barcelona og Celta Vigo.

19:57 - FODBOLD: Eriksen: »Jeg er utrolig glad!«
Christian Eriksen fylder 24 år i dag, og han kunne ikke give sig selv en bedre fødselsdagsgave end målet til 2-1 for Tottenham ude over Manchester City.

»Jeg står med en utrolig god følelse her bagefter - især fordi målet havde så stor betydning,« sagde han efter sejren til TV 3 Sport 2. Læs flere kommentarer HER.

19:49 - HÅNDBOLD: KIF Kolding København fik smæk!
KIF Kolding København fik en håndboldlektion af de større, da de danske mestre søndag var på besøg hos ungarske Pick Szeged i Champions League. Danskerne tabte således med hele 23-34. Læs meget mere om kampen HER.

19:46 - FODBOLD: Manchester City-boss uenig i straffespark
Manchester City-manager Manuel Pellegrini var slet ikke enig i, at Tottenham skulle have straffespark i søndagens Premier League-topbrag på Etihad Stadium. Han siger følgende til BBC:

»Desværre for os var det den samme dommer som den anden kamp, hvor de scorede to mål mod os i off-side position. Bolden rammer Sterling i ryggen og ganske lidt på albuen. Sådan kan man ikke afgøre en fodboldkamp,« sagde Pellegrini efter kampen. Læs meget mere HER.

19:37 - FODBOLD: Bayern kørte sejren hjem
Det endte med en 3-1-sejr til Bayern München ude mod Augsburg. Robert Lewandowski scorede to gange for Bundesligaens førerhold, og den 27-årige polske angriber er dermed oppe på i alt 21 scoringer i 21 kampe i denne sæson. Lewandowski har scoret ét mål mere end nummer to på topscorerlisten, Pierre-Emerick Aubameyang fra Dortmund.

Robert Lewandowski og co. fra Bayern München fejrer en scoring i 3-1-sejren over Augsburg.

19:24 - FODBOLD: Dario Dumic tabte med sin hollandske klub
Nijmegen med den danske forsvarsspiller Dario Dumic i startopstillingen tabte søndag 3-0 på hjemmebane mod PSV Eindhoven, der er tophold i Æresdivisionen.

19:20 - FODBOLD: Bayern på sejrskurs
Bayern München er foran 3-1 på udebane mod Augsburg i den tyske Bundesliga. Robert Lewandowski øgede til 2-0 efter 62 minutter, og Thomas Müller sørgede for 3-0 med 12 minutter tilbage af kampen. Raul Marcelo Bobadilla reducrede til 3-1 med tre minutter igen, og det blev også kampens resultat.

19:08 - FODBOLD: Eriksen bliver matchvinder i topkamp!
Hvilken fødselsdag for danske Christian Eriksen! Den nu 24-årige landsholdsspiller afgjorde topkampen på Etihad mellem Manchester City og Tottenham, da han med blot syv minutter igen sparkede Tottenham på 2-1! De hvidblusede fra White Hart Lane er dermed for alvor med i mesterskabskampen i Premier League. Og Eriksen, ja han vil formentlig aldrig glemme sin fødselsdag nummer 24! Den dag, hvor han afgjorde et af de største brag i denne sæson i den bedste engelske række. Du kan læse mere om kampen HER.

Christian Eriksen fejrer sin vilde scoring til 2-1 for Tottenham i topbraget mod Manchester City.

18:56 - FODBOLD: Eriksen sender Tottenham foran!
Christian Eriksen, mine damer og herrer! Danskeren har netop sendt Tottenham foran 2-1 ude mod Manchester City! Det var Erik Lamala, der fandt Eriksen med en flot aflevering ind i straffesparksfeltet efter 83 minutter, og danskeren scorede usvigeligt sikkert på den engelske landsholdsmålmand Joe Hart!

18:48 - FODBOLD: City udligner til 1-1!
Efter 74 minutter udlignede Kelechi Iheanacho til 1-1 for Manchester City! Gael Clishy sendte fra venstre bolden ind i midten af feltet, og her stod Iheanacho klar til at banke bolden højt i målet uden chance for Hugo Lloris! Jublen brød ud på Etihad, hvor stemningen har været langt mere intens end sædvanligt.

Kelechi Iheanacho udligner til 1-1 for Manchester City i opgøret mod Tottenham.

18:29 - FODBOLD: Man. City tæt på udligning!
Kort efter åbingsmålet var hjemmeholdet Manchester City centimeter fra at udligne til 1-1. Yaya Touré sparkede frispark få meter uden for feltet, men Hugo Lloris diskede op med en fænomenal redning oppe under overliggeren!

18:27 - FODBOLD: Tottenham på 1-0!
22-årige Harry Kane har bragt Tottenham foran 1-0 på et straffespark efter 54 minutter! Englænderen sendte bolden ind midt i målet, mens City-målmand Joe Hart gik til sin højre. Det var Danny Rose, der sendte en bold ind i feltet, men den ramte (måske?) Raheem Sterling på armen. Det var dog ikke åbenlyst, så der var store protester fra City-spillerne.

Tottenhams Harry Kane scorer fra straffesparkspletten i topopgøret mod Manchester City.

18:22 - FODBOLD: Agüero med stor chance!
Sergio Agüero fik kampens hidtil største chance, da han løb frem til en bold, der bliver sendt bag Tottenhams forsvar. Argentineren mistimer dog sin afslutning, og bolden stryger langt over målet. Der er spillet seks minutter af anden halvleg, og det er altså fortsat målløst!

18:17 - FODBOLD: Bayern i front mod Augsburg!
Robert Lewandowski har bragt Bayern München i front 1-0 ude mod Augsburg. Oplægget var leveret af Thomas Müller, og Bundesligaens førerhold er dermed godt på vej til at konsolidere sig i toppen af tabellen.

Bayern Münchens Robert Lewandowski (th) fejrer sin 1-0-scoring i selskab med Thomas Müller (tv).

18:02 - FODBOLD: 0-0 ved pausen!
Det står 0-0 ved pausen i topkampen mellem Manchester City og Tottenham på Etihad Stadium. Første halvleg har været uden de helt store og åbne chancer. Mens City begyndte bedst, overtog Tottenham lidt af teten i sidste halvdel af de første 45 minutter. Om Christian Eriksen får tre point i fødselsdagsgave, vil tiden vise, men gæsterne er bestemt godt med i topduellen!

Fødselsdagsbarnet Christian Eriksen i søndagens topkamp mod Manchester City.

17:51 - FODBOLD: »Jeg føler mig ydmyget!«
Aston Villa-manager Remi Garde var efter det smædelige 0-6-nederlag til Liverpool vældigt brødebetynget over ydmygelsen. Han sagde blandt andet følgende til BBC:

»Jeg føler mig ydmyget. Jeg vil gerne undskylde og beklage over for de fans, der var kommet til Villa Park i dag,« sagde Jores Okores chef efter kampen. Læs mere HER.

17:45 - FODBOLD: Eriksen får sendt god bold afsted!
Christian Eriksen, der i øvrigt fylder 24 år i dag, fik sendt sin første afslutning afsted efter 29 minutter, men City-målmand Joe Hart boksede bolden væk fra feltet. Tottenham er kommet bedre med i kampen efter en svær start på Etihad.

17:40 - FODBOLD: Man. City i teten fra start!
Det er hjemmeholdet fra Manchester City, der har sat sig på spillet og de forholdsvis beskedne chancer, der har været indtil videre på Etihad Stadium. Dommeren hedder i øvrigt Mark Clattenburg.

17:34 - FODBOLD: 'AC' og Gladbach tabte mod Hamburger SV
Andreas 'AC' Christensen og Borussia Münchengladbach tabte søndag 2-3 til Hamburger SV i den tyske Bundesliga.

17:22 - FODBOLD: Manchester City-Tottenham i gang!
Så er søndagens anden topkamp fløjtet i gang. Manchester City tager imod Tottenham med danske Christian Eriksen på midtbanen. Der er spillet seks minutter, og stillingen er fortsat 0-0. Tiden vil vise, om vi får ligeså en intens kamp som med Arsenal-Leicester tidligere på dagen!

Startopstillingerne er som følger:

17:05 - HÅNDBOLD: KIF Kolding klar til CL-kamp
KIF Kolding og ungarnske MOL Pick Szeged mødes lige nu i Champions League-gruppespillet. KIF Kolding skal hente fem point i de sidste fire kampe for at gå videre fra gruppespillet. Kampen begyndte klokken 17.

16:58 - FODBOLD: Liverpool tæver Aston Villa!
Liverpool endte med at vinde med tenniscifrene 6-0 over et sagesløst Villa-mandskab, der i den grad er på hælene i bunden af Premier League.

For Divock Origi, der scorede efter blot 37 sekunder på banen, blev kampen en særlig oplevelse. I jubelrusen efter scoringen fik han et kæmpe-kys af en fan! Så fik vi også dét med - og så på Valentinsdag...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Prøv gratis i 30 dage