KØB PLUS!

Evian: Går langt for at beholde Poulsen

Danskerklubben Evian vil strække sig hele vejen for at holde Christian Poulsen i Frankrig – langt væk fra FCK

- Jeg er klar til at kæmpe for at beholde Christian Poulsen.

Pascal Dupraz er helt klar i spyttet. Sportsdirektøren i Poulsens franske klub, Evian, vil under ingen omstændigheder af med sin de facto-anfører, når hans kontrakt udløber om bare to-en-halv måned. Tirsdag kunne BT fortælle, at den tidligere danske landsholdsanfører overvejer at returnere til Danmark, hvor FC København i næste sæson formentlig kan byde på både Champions League-fodbold og et ledigt anførerbind. Men ’Løverne' får kam til den lange manke fra midtbanespillerens nuværende arbejdsgiver. Især når det gælder størrelsen på Poulsens lønningspose.

- Vi vil gå så langt, vi kan. Vi er selvfølgelig klar til at give Christian en lønforhøjelse, og jeg kan love, at han vil få en god løn næste år, hvis han bliver her, fastslår sportsdirektør Pascal Dupraz.

Ifølge BTs oplysninger tjener Christian Poulsen i dag knap seks millioner kroner årligt, men Evian er parat til at smide op til én million kroner oveni dén sum og dermed understrege midtbanespillerens status som den klart bedst betalte spiller i klubben.

FC København agerer med en tilsvarende lønramme, men kan næppe strække sig længere end dén årsløn på seks millioner kroner, som Dame N’Doye i dag oppebærer som den eneste spiller i klubben. Men ’Løverne’ har et andet økonomisk es i ærmet. Da Poulsen ikke har spillet i Danmark siden 2002, kan de danske mestre lokke med en forskerordning, der garanterer en skatteprocent på bare 26.

Gennem sign-on-fees og høje lønninger i Europas fem største fodboldligaer, har Christian Poulsen tjent mere end nogen anden dansk fodboldspiller i nyere tid. Det har han gjort grundet de kvaliteter, der nu gør ham til en meget populær herre.

FCK kan meget vel have brug for en ny midtbanestyrmand, men skal man tro Evians sportsdirektør, er han et must-have for den franske klub.

- Jeg tror på Gud, og jeg tror på Christian. Han er den vigtigste spiller i Evian, og det er altafgørende, at han bliver her, slutter Pascal Dupraz.

Læs også: