Der mangler kun en spillerunde af grundspillet i Superligaen, før nedrykningsspillet går i gang.

Det kommer til at involvere bundholdet Esbjerg, som søndag tabte 0-2 ude til FC København.

Esbjerg-træner Lars Lungi Sørensen er trods nederlaget fortrøstningsfuld inden kampen om at undgå nedrykning.

»Vi mangler stadig at fortælle Hr. og Fru Hansen, hvad nedrykningsslutspillet går ud på. Jeg møder stadig mange folk rundt omkring, der ikke helt har styr på, hvad fanden der kommer til at foregå. David Nielsen fra Lyngby sagde i sidste uge, at vi vågner op midt om natten og skriger efter vores mor. For det bliver helt vildt. Det bliver sindssygt spændende og helt vildt underholdende for dem, der kigger på, når de finder ud, hvad der foregår,« siger Lars Lungi Sørensen.

Han ærgrede sig over de to hurtige FCK-mål på ti minutter i anden halvleg, som afgjorde kampen.

»2-0-målet dræbte os fuldstændigt. Så var det næsten tæt på at være urealistisk at komme tilbage mod FCK i Parken. Men ved 1-0 var der stadig en mulighed for, at vi kunne gøre noget,« siger Esbjerg-træner Lars Lungi Sørensen.

Esbjerg-backen Jesper Lauridsen mener, at FCK-angriberne Federico Santander og Andreas Cornelius fik alt for meget plads ved de to mål.

»Det må ikke ske. Det var lidt ærgerligt, at vi gav målene væk. Og så var kampen lukket. Det er træls, at vi dummede os på den måde,« siger Jesper Lauridsen.

I den anden ende havde Esbjerg-angriberen Awer Mabil et par gode muligheder i slutningen af første halvleg.

»Vi havde et par omstillingsmuligheder, vi også fik afsluttet på. Vi gik ikke ind i Parken og troede, at vi skulle dominere med bolden. Det ville være helt naivt. Vi tog de værktøjer, vi nu havde, og gjorde det så godt, vi kunne. Men vi skulle have scoret, da vi havde chancen,« siger Lars Lungi Sørensen.

I næste kamp skal Esbjerg møde AC Horsens, som også kommer til at kæmpe om at undgå nedrykning.

»Jeg er tilfreds med arbejdsindsatsen. Og arbejdsindsatsen skal vi bestemt bruge på søndag mod Horsens og i det nedrykningsspil, vi skal ud at kæmpe i,« siger Esbjerg-træneren.