Christian Eriksen og hans klub, Tottenham, er for alvor blevet en del af titelkampen i Premier League.

Lørdag sejrede klubben for fjerde kamp i træk, da det hjemme på White Hart Lane blev 1-0 mod gæsterne fra Watford.

Med sejren avancerer Tottenham til andenpladsen i Premier League med fem point op til førerholdet, Leicester, der tidligere lørdag slog Manchester City 3-1 på udebane i rundens topopgør.

Resultaterne betyder, at Tottenham presser sig et point foran Manchester City, der nu ligger nummer tre.

Spillemæssigt var Tottenham sin modstander overlegen, men Watford holdt stand indtil midt i anden halvleg, hvor højrebacken Kieran Trippier scorede til 1-0 efter et gennemspillet angreb.

Tottenham og Christian Eriksen, der blev skiftet ud i overtiden, kan nu for alvor tillade sig at drømme om klubbens første mesterskab siden 1960/61-sæsonen.

Også Liverpool måtte et stykke ind i anden halvleg, før det lykkedes at nedbryde Sunderlands defensiv, men trods føring på 2-0 måtte holdet nøjes med 2-2 hjemme på Anfield.

Liverpool måtte undvære manager Jürgen Klopp, der var syg formodentlig med blindtarmsbetændelse, men uden ham sørgede Roberto Firmino og Adam Lallana for føringen på 2-0, der lignede en afgørelse.

Men otte minutter før tid reducerede Adam Johnson til 1-2 direkte på frispark, og i det 89. minut udlignede Jermain Defoe til slutresultatet.

Hos Aston Villa fik Jores Okore fuld spilletid i hjemmesejren på 2-0 hjemme over Norwich i bundopgøret. Aston Villa ligger dog fortsat sidst i ligaen