Efter 0-0 ude mod Bournemouth ligger Tottenham stadig efter Manchester City og Arsenal.

Tottenham forpassede lørdag en gylden mulighed for at stryge op på førstepladsen i Premier League i fodbold.

Efter 0-0 ude mod Bournemouth ligger Christian Eriksen og hans holdkammerater på tredjepladsen fortsat efter Manchester City og Arsenal. De spiller begge senere i weekenden.

Tottenham halter efter på dårligere målscore.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino havde inden kampen ønsket sig netop den sejr, som ville sende holdet op på førstepladsen i Premier League. Men hverken Christian Eriksen eller andre af de hvidklædte gæster kunne passere Artur Boruc i hjemmeholdets mål.

Dermed har danskeren fortsat ikke scoret i ligaen i år.

Tottenham kom til en stor chance efter to minutter. Men angriberen Son Heung-min var for tung i fodskiftet, og alene med Bournemouth-målmand Artur Boruc blev han fløjtet offside.

I den anden ende måtte Tottenham takke sin egen målmand, Hugo Lloris, for, at værterne ikke kom foran. Med en fornem refleksredning efter seks minutter afværgede franskmanden en scoring ved at slå bolden op på overliggeren.

Tottenham bejlede også til netmaskerne, og både Christian Eriksen og Erik Lamela var tæt med skud fra distancen. Stadig målløse Eriksen måtte se tørken fortsætte på grund af en fin redning af Artur Boruc på danskerens afrettede skud.

Derfor 0-0 ved pausen.

I anden halvleg producerede Tottenham et par muligheder. Men de skuffede generelt i det offensive spil, mens Bournemouth var farlige på omstillinger, appellerede for straffespark og kort før tid havde et hovedstød lige over mål.

»De var klar til at kæmpe, og det var en en hård kamp. Vi styrede hele kampen, men når man ikke scorer, er det svært at vinde.«

»Hvis vi ønsker at kæmpe med om titlen, skal vi vinde kampe som denne,« siger Tottenham-manager Mauricio Pochettino efter kampen ifølge BBC.

I modstanderens lejr var stemningen mere opløftet.

»Jeg er stolt af spillerne. Mere stolt end da vi vandt 6-1 over Hull i sidste uge. Vi kæmpede mod et virkelig stærkt hold. Vi fortjente ikke at tabe, og vi havde vores øjeblikke,« siger Bournemouth-manager Eddie Howe.