Et præcist hug fra den giftige højrefod har på ny bragt formstærke Christian Eriksen i overskrifterne i den engelske Premier League.

Da det mere og mere lignede 0-0 i en chancefattig kamp mod Crystal Palace onsdag aften, lynede den danske kreatør pludselig med et langskud, som skaffede Tottenham tre meget vigtige point i topstriden.

En scoring, som Eriksen ikke underkender betydningen af.

»Det var et af mine vigtigste mål. Det betyder meget,« siger han til Sky Sports.

»Vi havde det svært i nogle perioder af kampen og skabte ikke mange store chancer, men heldigvis scorede vi på en halv chance,« siger han.

Målet var Eriksens ottende i Premier League i denne sæson, og det forlængede Tottenhams sejrsstime til otte i træk.

'Nogle gange skal man bare finde en måde at vinde på. Stort øjeblik fra tryllekunstneren,' skriver angriberen Harry Kane på sin Twitter-profil med henvisning til Eriksens afgørende aktion.

Manager Mauricio Pochettino stormede jublende op og ned ad sidelinjen efter danskerens mål, der faldt blot 13 minutter før tid.

'Det var et pragtfuldt mål. "Golazo", som vi kalder det i Spanien. Jeg synes, jeg havde ret til at løbe ned ad linjen for at fejre det,' siger Pochettino ifølge Tottenhams Twitter-profil.

'Sejren er virkelig god for vores tro på tingene, og nu glæder vi os til derbyet (mod Arsenal, red.) i weekenden. Der vil alle gerne være på White Hart Lane,' lyder det fra Tottenhams manager.

Tottenham er på andenpladsen fire point efter førende Chelsea med fem kampe tilbage.

Christian Eriksen bringer Tottenham på 1-0 mod Crystal Palace med et brag af et langskud.