KØB PLUS!

Eriksen outsider til Golden Boy-titel

Ajax-kreatøren er blandt de 39 nominerede til årets store talent-pris. TV2 Norge mener, at Eriksen er en seriøs outsider til at løbe med prisen.

Se Eriksens konkurrenter til titlen som Golden Boy

Christian Eriksen har leveret en række flotte præstationer for Ajax, senest i Champions League-kampen mod Manchester City. Det har sikret ham en nominering til årets Golden Boy-titel. Den fornemme titel går til det største talent i Europa, som er 20 år eller derunder.

Norske TV2 Sporten ser Eriksen som en reel outsider til at stikke af med prisen, da de mener, at han har haft en stærk sæson for klubholdet Ajax.

Sidste år blev prisen vundet af Dortmunds Mario Götze, som igen i år er blandt de 39 kandidater.

Christian Eriksen kan se frem til hård modstand fra konkurrenterne, der tæller blandt andre, Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal, Iker Munain fra Athletic Bilbao og Stephan El Shaarawy fra AC Milan,

Det er den italienske avis Tuttosport, der står for kåringen, men det sker i samarbejde med en række europæiske aviser, som L'Équipe, Marca og The Times.

Den 20-årige playmaker kan dermed komme i fornemt selskab, da Golden Boy-prisen tidligere er blevet vundet af stjerner som Lionel Messi, Wayne Rooney og Cesc Fabregas.