Eriksen om supermål: Godt min højrefod vandt

Christian Eriksen ærgrede sig over Tottenhams uafgjorte resultat i en kamp, hvor han selv scorede et supermål på frispark.

Den danske landsholdsspiller hamrede sit første Premier League-mål i kassen, da Tottenham måtte nøjes med 1-1 hjemme mod West Bromwich.

Resultatet vakte bestemt ikke begejstring hjemme på White Hart Lane, og Christian Eriksen indrømmede også efter opgøret, at han stod tilbage som en skuffet mand. 

- Ja, det synes jeg. Vi havde chancerne og mulighederne for at vinde kampen, sagde den danske midtbanespiller til engelske tv.

Før Christian Eriksen krøllede sin første Premier League-scoring i mål fra kanten af målfeltet, stod valget om at sparke frisparket mellem ham selv og tyske Lewis Holtby.

- Vi så på hinanden, og vi ville begge to gerne sparke. Vi havde både en mulighed for at sparke med venstre og højre fod, og heldigvis vandt den højre, sagde Eriksen.

Tottenhams angribere har i denne sæson fået heftigt kritik for at score for lidt. Derfor glædede det Christian Eriksen, at han selv kunne bidrage med et mål fra sit udgangspunkt som central midtbanespiller.

- Det er virkelig vigtig, at alle på holdet forsøger at score mål, og jeg synes, at både angriberne og midtbanespillerne havde chancerne til at score. Sådan synes jeg, at det har været i flere kampe, og vi har været lidt uheldige, men bliver vi ved med at forsøge, skal vi nok få puttet dem ind.

I denne uge valgte Tottenhams ledelse at gøre midlertidig manager Tim Sherwoods aftale permanent. Og det har ifølge Christian Eriksen ført til en lidt anderledes måde at spille på.

- Der er ikke sket så mange ændringer i klubben. Det handler mere om, hvordan vi spiller. Han (Sherwood, red.) vil have os til at få bolden ind i de andres målfelt og vinde den derfra. Det er det, vi forsøger at gøre og tilpasse os til, sagde han.

Læs også: