Tottenham lever i Champions League efter en smal sejr over CSKA Moskva. Christian Eriksen spillede hele kampen

Moskva. Efter en skuffende indledning på Champions League fik Tottenham med Christian Eriksen i startopstillingen rettet op i udekampen mod CSKA Moskva.

London-holdet sejrede med 1-0 i Rusland på en scoring af Heung-min Son.

Tottenham havde sat sig selv under hårdt pres i gruppen ved at tabe 1-2 hjemme til Monaco i første kamp, og det var også Eriksen og co., som dominerede spillet.

Den velbemandede russiske defensiv var dog ikke lige til at lirke op. Christian Eriksen forsøgte flere gange med gode afleveringer at skabe overtal på den sidste tredjedel af banen, men chancerne blev sjældent store.

Det havde ikke været helt ufortjent, hvis London-holdet havde været foran ved pausen.

Dele Alli bød ind med et flot langskud på overliggeren, og et par minutter før pausen fik forsvarsspilleren Toby Alderweireld en kæmpe hovedstødschance. Men han misbrugte.

CSKA havde også enkelte chancer, primært i halvlegens begyndelse, men målnettene forblev uberørte efter 45 lidt kedelige minutter.

Billedet var det samme fra anden halvlegs begyndelse.

Tottenham var det bedste hold på banen og det mest angrebsivrige, og det endte med at blive belønnet.

20 minutter før tid fandt Erik Lamela den hurtige sydkoreaner Heung-min Son med en flot stikning, og selv om Igor Akinfeev fik det meste af kroppen på afslutningen, kunne bolden lige nøjagtigt snige sig over stregen til 1-0.

CSKA kom tæt på mod slutningen, men det blev til en tiltrængt engelsk sejr.

I gruppens anden kamp spillede Monaco og Bayer Leverkusen 1-1, og dermed har ingen af holdene maksimumpoint efter to runder.