England fik revanche for 4-1 nederlaget i Parken i 2005. Men ikke alt var noget skidt.

Det blev sådan lidt, som venskabskampe er flest. En første halvleg, hvor A-kæderne giver den gas og byder hinanden op til dans. Efterfulgt af en eksperimenterende anden halvleg med mange udskiftninger, og hvor det sammenhængende spil har svære vilkår.

Sådan var det også, da Danmark og England krydsede klinger onsdag aften i Parken.

Opgøret sluttede med en 2-1 sejr til England, men der var trods nederlaget visse opløftende momenter i den danske indsats. Især leverede Olsens team bredt set en rigtig god første halvleg, selv om man igen blev vidne til en af de der helt håbløse tilbagelægninger, som især under VM-slutrunden sidste sommer kostede så dyrt.

Denne gang var den signeret af FCKs William Kvist, men heldigvis for ham var Thomas Sørensen vågen og fik blokeret den engelske kæmpechance.

Ellers var det især unge Christian Eriksen, der bragte sig i fokus med både spil og afleveringer på højeste niveau. Med lidt mere held og nogle danske holdkammerater, der havde afsluttet bedre, kunne alene Eriksens indsats have skaffet Danmark en lun sejr.

Ajax-spillerens præstation lover godt for de kommende EM-kvalifikationskampe, især hvis mere rutinerede og bærende danske spillere som til dels Christian Poulsen og især Nicklas Bendtner gør mere væsen af sig, end de gjorde mod England.

Daniel Agger, der var blandt de bedste danskere, bragte Danmark foran på et flot hovedstød på Christian Eriksens oplæg, men Darren Bent udlignede hurtigt. Og i anden halvleg sikrede englænderne sig revanche for 4-1 nederlaget i Parken i 2005, da Ashley Young let scorede efter hurtige engelske kombinationer.