KØB PLUS!

Eriksen inden CL-møde: Vil ikke til City

Christian Eriksen kunne have været på hjemmebane tirsdag aften, når Ajax Amsterdam møder Manchester City på Etihad Stadium. Og en lukrativ en af slagsen, men den danske landsholdsspiller valgte at sige nej til de nyrige englændere, da chancen bød sig i sommer.

- Jeg tror, mange andre havde sagt ja til (Manchester) City, men jeg havde mine grunde til at takke nej, siger han til Sunday Mirror.

- Jeg kan huske, at min agent ringede til mig og sagde, at (Manchester) City havde budt på mig, men jeg sagde til ham, at det var jeg ikke interesseret i, og det er jeg stadig ikke, forklarer Christian Eriksen.

Tirsdag aften kan han så agere bøddel over for sine tidligere bejlere - i hvert fald i Champions League-sammenhæng. For hvis Ajax trækker det længste strå og napper alle tre point, så er det godnat til drømmen om avancement for hjemmeholdet.

De engelske mestre har blot et point og ligger på gruppens sidsteplads. Ajax indtager tredjepladsen, mens Dortmund og Real Madrid fører feltet i den såkaldte ’dødens gruppe’.

Risikoen for et tidligt farvel i stil med sidste års fiasko for de stenrige englændere har givet Manchester Citys manager Roberto Mancini kritik.

Samtidig har rygterne om italienerens flirt med Monaco taget vinden ud af hans sejl. Det fik ham til at tabe hovedet på mandagens pressekonference.

- Vi har vundet tre titler på to år. Det kalder på respekt, tak. Før han sarkastisk tilføjede:

- Og jeg har været enig med syv-otte franske klubber. Mindst.

Tirsdag aften kan hans mandskab give svar på tiltale.

Læs også: