Der var et, der var to, der var tre.

Christian Eriksen var slet, slet, slet ikke til at stoppe, da Danmark tirsdag formiddag sikrede sig tredjepladsen ved Kirin Cup.

På bare 10 minutter mod slutningen af anden halvleg scorede han sit første hattrick på det danske landshold - hvilket samtidig var de tre sidste mål i 4-0-sejren over Bulgarien.

Hattrick kom også til at fungere som en effektiv prop i en kamp, hvor Danmark havde haft problemer med at slå kampen ihjel oven på den skrøbelige 1-0-føring, som Morten 'Duncan' Rasmussen havde etableret lige inden pausen.

Det var Åge Hareides fjerde landskamp i spidsen for det danske landshold, og nordmandens facit er nu to sejre og to nederlag.

Omvendt blev Kirin Cup en mere end kedelig oplevelse for Bulgarien, der måtte rejse hjem med to nederlag og en samlet målscore på 2-11. Forleden blev det 2-7 mod de japanske værter.

Åge Hareide var svært tilfreds med både holdet og Viktor Fischer efter sejren over Bulgarien.