KØB PLUS!

Eriksen går ikke i tattoo-fælden

Landsholdsstjernens nye kæreste vil tatovere Christian Eriksen, men han nægter at lægge hud til

Midtbanekreatøren Christian Eriksen spiller på landshold med Daniel Agger, Simon Kjær og Nicklas Bendtner, der tydeligvis ikke har noget imod at lade tatovørnålen dekorere deres skind.

Det samme kan man ikke sige om Eriksen selv, der indtil videre ikke er røget med på fodboldens tattoo-bølge. Men nu bliver han også presset på hjemmefronten.

Kæresten Sabrina ser gerne, at han gør dem kunsten efter, fortæller han til det italienske sportsblad La Gazzetta dello Sport.

- Nej, jeg er ikke en tattoo-dreng. Min kæreste ville gerne have, at jeg fik nogle stykker, men det tror jeg nu ikke kommer til at ske, siger Christian Eriksen i et interview med avisen.

Midtbanestjernen præsenterede første gang sin nye scoring for offentligheden ved Dansk Fodbold Award i midten af november.

- Det er helt nyt. Vi har faktisk kendt hinanden længe, men så har det bare udviklet sig, sagde Sabrina dengang til Se & Hør.

Ud over at friholde sit skind for tatoveringer, fortæller Eriksen i interviewet, at han ser Ajax-træner Frank de Boer som den vigtigste person i sin karriere, og at hans ungdomsidol er italiener.

- Totti. Det begyndte faktisk med, at jeg altid spillede ham i Playstation, og så begyndte jeg at følge ham i virkeligheden. Mit helt store idol har altid været Michael Laudrup. Jeg har læst en masse bøger om ham, siger Eriksen.

Hvordan føles det at være en 10'er?

- Det ved jeg faktisk ikke. Jeg spiller ikke med 10'eren, men 8'eren. Det er ikke vigtigt for mig, hvilket nummer jeg spiller med. Jeg finder mig godt tilpas med 8'eren og har været glad for det nummer. Men jeg er også bevidst omkring, hvad 10'eren betyder for folk.