KØB PLUS!

Erik Rasmussen: Sex-afhængig i 30 år

Erik Rasmussen beskriver i en ny bog, hvordan han igennem flere år bedrog sin kone, og hvordan det havde indflydelse på nedrykningen med AGF.

Afhængigheden af sex har fulgt den tidligere Superliga-træner og nuværende tv-kommentator Erik Rasmussen hele hans voksne liv, og den har siddet så dybt i kroppen på ham, at han på trods af ægteskab konstant jagtede tilfredsstillelse.

- Det var, som om min hjerne og mit hjerte ikke fungerede sammen. At min krop blot var et hylster, der forfulgte seksualiteten og først stoppede efter udløsningen, skriver Erik Rasmussen i sin nye bog ’Tilgiv Mig’.

I den åbner 48-årige Erik Rasmussen op og fortæller ærligt, hvordan han har forfulgt sex frem for kærlighed og sat alle moralske principper til side.

- Men inderst inde ved jeg, at jeg har levet som en Dr. Jekyll og Mr. Hyde. At jeg har levet et grotesk dobbeltliv, hvor jeg på den ene side har opført mig som den betænksomme og kærlige far og ægtemand og på den anden side hæmningsløst forfulgt mine drifter, fortæller Erik Rasmussen i bogen.

Erik Rasmussens bog ’Tilgiv Mig’ udkommer torsdag på forlaget People’s Press

Læs mere om Erik Rasmussens sexafhængighed i dagens udgave af B.T.:

- Jagtede elskerinder i udlandet

- 5 års dobbeltliv

- Afsløret af mobilen