KØB PLUS!

Erik R.: Ørgaard var genial...og gal

På visse områder er Jens Ørgaard tæt på det geniale. På andre er han nærmere gal. Det er det billede, den tidligere FC Midtjylland-træner Erik Rasmussen tegner af den afgående sportsdirektør i FC Midtjylland.

- Han er vanvittigt kompetent på nogle områder. Uden Ørgaard var hele FC Midtjylland-projektet ikke blevet til det samme. Siden 1999 har han betydet ufatteligt meget for den klub. Han har gjort rigtig mange gode salg, han er en dygtig forhandler, og så er han en ret visionær klubmand, siger Erik Rasmussen, der i sin bog 'Tilgiv Mig' fra sidste år fremhæver nogle episoder, hvor han følte, at Jens Ørgaard til gengæld overskred sine beføjelser.

Eksempelvis købte Jens Ørgaard på et tidspunkt en spiller uden at have fået Erik Rasmussens accept, og påstod så, at han havde ringet flere gange til hans mobiltelefon uden at kunne komme igennem. Det var ikke sandt, skrev Erik Rasmussen.

- Jens Ørgaard har måske noget af den frækhed/dumhed, der skal til for at turde gå ud over sine beføjelser i forhold træner eller bestyrelse. Det har givetvis skaffet ham nogle rigtig gode handler, men det har også skabt ham nogle fjender, siger Erik Rasmussen.

Læs også: