Er Newcastle Schmeichels næste klub?

Kasper Schmeichel nævnes som et varmt transferemne til Premier League, og Newcastle står forrest i køen.

Det skriver den engelske avis The Daily Mail, som har lavet en liste over varme transferspillere. Her bliver Leicesters danske målmand Kasper Schmeichel nævnt.

Avisen bemærker, at tankerne hurtigt falder på farmands bedrifter, når efternavnet nævnes, men at Kasper Schmeichel i sin tid i Notts County, Leeds og nu Leicester har vist, at han er en rigtig god målmand.

- Nu er han 27 år, og han går ind i sine bedste år i karrieren. Newcastle ventes at være de første i køen, hvis Tim Krul forlader St James' Park. Men med Schmeichel ude af sin kontrakt til sommer, så kan Newcastle bliver nødt til at købe ham i januar, hvis Krul skifter før eller siden, skriver Daily Mail.

Daily Mail vurderer, at Kasper Schmeichels værdi ligger omkring 53 millioner kroner. En værdi som må være lavere, når Kasper Schmeichel står foran kontraktudløb til sommer.

Kasper Schmeichel har i to sæsoner stået fast for Leicester i den næstbedste række i England. Fra 2004 til 2009 var han i Manchester City, hvorfra han blev lejet ud et hav af gange. Før Leicester var Schmeichel i Notts County og Leeds United med succes.

Læs også: