KØB PLUS!

England udtager 1. divisionsspiller

Roy Hodgson ser et stort lys i 20-årige Wilfried Zaha, der stadig kan nå at blive ivoriansk landsholdsspiller

Onsdag møder England Sverige i en venskabskamp, hvor flere etablerede offensivspillere, såsom Wayne Rooney, Theo Walcott og Aaron Lennon, har meldt afbud med skader. Det har fået Roy Hodgson til at efterudtage den blot 20-årige kantspiller Wilfried Zaha, hvilket er bemærkelsesværdigt af flere årsager.

For det første optræder Zaha for Crystal Palace, der blot frister en tilværelse i den næstbedste engelske række. For det andet har Zaha tidligere ytret ønske om at repræsentere fødelandet Elfenbenskysten på landsholdsplan. Selvom Zaha skulle få debut onsdag, er det sidste dog stadig en mulighed, da venskabskampe ikke binder spillere landsholdsmæssigt, hvilket officielle kval- eller slutrundekampe gør.

Hodgson har tilsyneladende travlt med at overtale spillere med dobbelt nationalitet til at gå efter en engelsk landsholdskarriere, da han også har udtaget Arsenals 20-årige forsvarer Carl Jenkinson, der endnu kan vælge at repræsentere Finland.

Wilfried Zaha spiller næppe divisionsbold længe endnu. Hans talenter har fået både Tottenham og Arsenal til at notere navnet på deres 'shortlist', og derudover har Crystal Palace kurs mod Premier League med en øjeblikkelig førsteplads i Championship

Læs også: