Det må føles en smule paradoksalt for Jesper Hansen her torsdag morgen

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Onsdag aften blev FC Nordsjællands målmand skudt i sænk med hele 6-1 på Stamford Bridge. Alligevel kan Jesper Hansen tage en buket roser fra engelsk presse med hjem.

Avisen The Telegraph skriver, at målmandens mange redninger i første halvleg frustrerede Chelsea og kårer ham ubetinget til de danske mestres bedste spiller i kampen. Jesper Hansen får samme karakter som Chelseas bedste, Fernando Torres, med bedømmelsen syv med ti som bedst.

The Guardian fremhæver flere gode refleks-redninger og naturligvis, at Jesper Hansen fik pillet Eden Hazards straffespark, men at den reaktionsstærke målmand til sidst måtte give fortabt - ladt i stikken af turneringens dårligste forsvar.

Daily Express mener, Jesper Hansen kan gøre krav på overtidsbetaling for sin indsats i første halvleg, og hovedpersonen selv var de seks mål til trods tilfreds med indsatsen.

- Jeg mener, jeg har vist, jeg kan være med på det niveau. Jeg er tilfreds med min indsats, sagde han efter kampen.