KØB PLUS!

Engelsk manager: 'Jeg holder med Clattenburg'

Mark Clattenburg har været under tung beskydning, efter to Chelsea-spillere har beskyldt ham for racisme. Men helt alene er han ikke; engelsk manager erklærer sig nu på Clattenburgs side.

Bølgerne går højt i det engelske, hvor dommer Mark Clattenburg på godt 48 timer er gået fra at være en af landets klart bedste dommere til at være stemplet som racist. Anklagerne kan ende med at koste Clattenburg karrieren, og i yderste konsekvens kan det blive til en straffesag, da han netop er blevet meldt til politiet af 'sammenslutningen af sorte advokater'.

Men nu får Clattenburg en støtte i stormvejret. Leeds-manager Neil Warnock er nemlig overbevist om, at Chelsea-spillerne forsøger at slagte Clattenburg på grund af utilfredshed med det andet gule kort, som Fernando Torres fik for at filme i weekendens opgør mod Manchester United.

- Jeg væmmes ved det, der er foregået. Jeg holder med Clattenburg, siger Neil Warnock til talksport, og uddyber:

- Vi beder dommeren om håndtere den hektiske stemning og være god til at snakke med spillerne, og det er det, Clattenburg gør. Jeg er sikker på, at han har sagt et par ting, men hvis Chelsea havde vundet kampen, så var alle de her klager aldrig blevet fremsat.

- Jeg mener, at han begik en fejl, da han udviste Torres, men Chelsea forsøger nu at dræbe ham på grund af det, og jeg er meget uenig i den måde at gøre tingene på. Hvis det bliver bevist, at Chelsea-spillernes anklager ikke har hold i virkeligheden, så håber jeg, at de bliver straffet. Var alt det her sket, hvis Chelsea havde vundet kampen? Det tror jeg ikke, siger Neil Warnock.

Flere engelske medier skriver i dag, at en række Chelsea-spillere har givet vidneudsagn mod Mark Clattenburg, og at fodboldforbundet forsøger at haste-behandle sagen.

Læs også: