Silkeborg vandt stort ude over Åbyhøj, mens Tårnbys Martin Bernburg reducerede mod FC Nordsjælland.

Åbyhøj. I syv forsøg har Silkeborg endnu ikke vundet i Alka Superligaen i denne sæson, men i pokalturneringen, DBU Pokalen, gik det bedre, da holdet tirsdag aften gæstede Åbyhøj IF.

Hjemmeholdet, der spiller i Jyllandsserien, tabte 0-9.

Nicklas Helenius, Andreas Albers og Mikkel Vendelbo sørgede for en 3-0-føring til gæsterne, og før pausen sørgede Emil Lyng og Emil Scheel for yderligere to scoringer til Superligaklubben.

I anden halvleg kom Nicklas Helenius, Frank Hansen, Emil Lyng og Nicolaj Agger på måltavlen.

Silkeborg er dermed klar til tredje runde.

FC Nordsjællands Superliga-mandskab var også i aktion, og det resulterede i en sikker 4-1-sejr ude over Tårnby fra Københavnsserien.

Godsway Donyoh og Adnan Mohammad sørgede for en 2-0-føring til favoritterne ved pausen. I anden halvleg scorede Adnan Mohammad igen, inden Divine Naah gjorde det til 4-0 kort før tid.

Tårnby fik dog reduceret før slutfløjtet, scoringen signeret den tidligere landsholds- og FC Nordsjælland-spiller Martin Bernburg.